Zpět do obchodu

Registrace

Zajíc v pytlíku? Víte vy vůbec, jak to celé vzniklo? :-)

Většina z Vás, které mě tu sledujete a třeba i čtete moje blogy, už "zajíce v pytlíku, boxíku, plechovce atd." určitě znáte. Ale víte vy vůbec, jak to celé vlastně vzniklo? :-) Ze vzteku. Štvalo mě totiž, že si někteří nárokovali odstřižky z mých látek, protože já jich mám hodně a oni je přece potřebují víc, ale v e-shopu si nic nekoupili a nepodpořili mě. 

Sama jsem dost velkorysá a ráda podporuji podobné projekty a i když samozřejmě chápu, že si každý za své peníze může koupit, co uzná za vhodné, bylo mi to prostě líto. :-(

Zároveň mám Vás, své zákaznice ráda, proto, když mi přišel na mysl tento nápad. Roztřídit odstřižky, dát je na váhu, prodávat 10 dkg za 10,- v papírovém svačinovém pytlíku a pojmenovat je Zajíc v pytlíku, neváhala jsem ani minutu a zrealizovala jej. Poprvé jsem je přinesla na akci Tvořivá Olomouc. To bylo ještě před Covidem. No, koukaly jste na to, co je to za výmysl, ale brzy jste pochopily, že to není žádný podvod. Nedostala jsem je od nikoho a nechci je teď prodat... Jsou to opravdu zbytky z mojí dílny a já se o ně s vámi ráda podělím za symbolickou cenu.

Časem se sortiment rozrostl o Zajíce v plechovkách od čaje, které doma pijeme (ty stojí 20,-). Dále mám občas v nabídce Zajíce v látkovém boxíku a ve velké plechové krabičce (abyste je nekupovali prázdné). V Covidu, když jsem dělala velký úklid, jsem dokonce naplnila i pár kufříků. :-) Cena za odstřižky je stále symbolická.

Je pravda, že původního Zajíce v pytlíku už teď v nabídce nenajdete... Asi se dá pochopit, že chci taky prodat boxíky, plechové krabice nebo látkové pytlíky (budou nově v nabídce), když už je mám v prodeji. :-)

Není pro mě větší radost, než ušít origami bento bag boxík a naplnit vám ho odstřižky, které opravdu procházím jeden po druhém.

Vy Zajíce milujete a postupně se vyprodají vždy... A já zase miluju, když mi pošlete fotku svého výtvoru. Jo, a když jste vracející se zákaznice, která mi fandí a podporuje mě, tak vám ty odstřižky daruji ráda a z celého srdce. Ale to už taky víte... :-)