Zpět do obchodu

Registrace

Tonoucí se stébla chytá...

...a já se chytla příležitosti nechat si vypracovat hned tři marketingové strategie od studentů Juniorní akademie #HzM (Holky z marketingu) a stát se tak její součástí jako klient.

Co si budeme povídat, můj mikro projekt nemá rozpočet na nějaké velké marketingové strategie, vše, co je třeba, řeším za pochodu, stylem 'pokus omyl' a hlavně se snažím být autentická. 🙂

Myslím, že nastal ten správný čas na pohled zvenku, protože já sama už nevím, jak dál... Chci si být jistá, že  jsem pro záchranu udělala vše, co se v danou chvíli dalo. Přece jen je to kus mého života a projekt jsem si vypiplala z ničeho.

Jako podklad pro práci studentek a studentů, bylo potřeba vypracovat podrobný report tzv. brief mého projektu dle zadání. Zaplatit poplatek na podporu komunity a mít čas 1 hod týdně na konzultace s týmy. Nějaký čas samozřejmě zabere i příprava na tyto online schůzky, ale na to jsem zvědavá a těším se. Výsledek bude prezentován v půlce prosince. Případné změny budu implementovat v r. 2025.

A já se mezitím můžu věnovat švadlenkám a našemu Domácímu šití. Revizi zásob a vzorů. Promyslet si, které produkty nechám, a které už ne. Připravit si novinky na rok 2025. A nějak přežít nadcházející vánoční sezónu se ctí (neplánuju totiž žádný osobní prodej, pouze e-shop) a těšit se a věřit, že ta příští bude o to lepší. Anebo úplně jiná...🙂 

Těším se na to, jak budu "plést z hovna bič" 😅, protože teď nechci utrácet. Mám v plánu využít pouze látky a jiné komponenty, co už mám v dílně. Nápadů mám dost. Těšíte se taky? 🙂 Sledujte mě na mých kanálech, kde vám novinky budu postupně pouštět.